Nyheter från AXDsweden

Nedan ser ni de senaste nyheterna från oss på AXDsweden. Glöm inte att följa oss på våra sociala kanaler också för snabbare uppdateringar.

Presskontakt för AXDsweden är VD och ägare - Azad Ali.

Trendy Pants and Shoes
2022-08-22
Ny webb och e-handel

Vi på AXDsweden vill gärna ta tillfället i akt och presentera det första steget i en ny webb.

Inom kort kommer det även att kopplas på en e-handel där det kommer att gå att beställa flera av våra produkter, smidigt genom en kassa som vi tror att alla av oss känner igen.

Det kommer att ske flera uppdateringar här under de nästkommande veckorna. Så kika gärna in ibland.

Trendy Pants and Shoes
2022-06-07
Vinnare av ICAs Entreprenörspris 2022

Med motiveringen "Azad Ali har visat sig vara en entreprenör ut i fingerspetsarna. Med ett gediget hantverk och känsla för företagande har hans AXD Sweden vuxit och blivit en betydande aktör i Nybro, där han också är en lokal förebild för många unga." från juryn bakom ICAs entreprenörspris i kategorin Årets lokala hjälte har vi blivit tilldelade en prissumma om 100 000 kronor. Den kommer att användas till att utveckla vår webbnärvaro samt att på sikt öppna upp en webbhandel som även ska rikta sig mot privatpersoner. Varumärket AXDsweden ska bli större.

Jag vill tacka både min vänn och mentor Sverker Arnesson och även Göran Ed från ICA Kvantum i Nybro, säger Azad.

Trendy Pants and Shoes
2022-02-17
Nominerad till entreprenörspris

I kategorin "Årets lokala hjälte junior" har AXDsweden och Azad nominerats till ICAs Entreprenörspris. 200 har varit nominerade och nu är det nere till fem kvar som är i final. Vinnaren av priser kommer att utses av en jury samt allmänheten via omröstning på ICAs hemsida. Vi hoppas på det bästa!